JOUW EVENEMENT OP DE LIZBOA?

Onze sfeervolle oude stoomsleper Lizboa is ook te huur als unieke evenementenlocatie, op minder dan tien minuten van het Centraal Station Amsterdam. De Kok en De Maître brengen je in mediterrane sferen en ons prachtige schip biedt ruimte aan 30 tot 120 gasten voor verschillende gelegenheden. Of je nu een sfeervol diner, sit down of walking, een huwelijk, receptie, vergadering, seminar, bedrijfsfeest of product-presentatie organiseert.

De Lizboa telt drie verdiepingen, waardoor het mogelijk is verschillende onderdelen van jouw evenement door te brengen in verschillende sferen. Wat te denken van een receptie met een aperitief en amuse op ons open dakterras bijvoorbeeld, om vervolgens af te zakken naar de salon voor een heerlijk vier gangen diner en te eindigen in het ruim, waar een dj en cocktailbar klaar staan om door te feesten tot in de vroege uurtjes.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden, prijzen of wil je meteen een passend voorstel voor jouw evenement, aarzel dan niet om contact op te nemen via info@dekokendemaitre.nl of bel +31 6 48 17 88 17.