De Kok & De Maître

BEZOEK NU ONS POP-UP RESTAURANT IN AMSTERDAM ZEEBURG

Iedere donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag serveren De Kok & De Maître een verrassend tasting menu van vier gangen aan boord van de oude stoomsleper Lizboa. Bereid met verse, lokale seizoensproducten door chefkok Miguel en begeleid door bijzondere Europese wijnen die maître Robbert daarbij heeft uitgezocht. In onze menu’s is een voorname plek ingeruimd voor heerlijke groenten, aangevuld met duurzame vis, vlees of zuivel in verantwoorde hoeveelheden. Uiteraard word je als vegetariër of veganist ook op je wenken bediend! Vergeet alleen niet je dieetwensen door te geven bij het maken van een reservering.

Ons menu wisselt om de vier weken. Reserveer nu een plekje met behulp van de Formitable widget rechts onderin! Op donderdag, vrijdag en zaterdag ben je welkom vanaf 18:30 uur voor een aperitief en serveren we de eerste gang voor iedereen rond 19:30 uur. Op zondag is dit een uurtje eerder! Een viergangenmenu kost € 43,50. Het bijpassende arrangement met wijnen voor € 31,50 is optioneel.